На отец Методиј Валаамски се посветува „Домот на изгрејсонцето“ - свештеник Анатолиј Першин

04/08/2021

 

Во спомен на нашиот брат во Христа, игуменот Методиј Валаамски † 22 јули 2021г.

Господ да му даде Царство Небесно !